Klinikus BT. Emlőcentrum, Tata

4 Vélemény
Klinikus BT. Emlőcentrum
Komáromi út 13.
2890 Tata
Komárom-Esztergom
(34) 380 173
(34) 586 165
(30) 946 6908
(30) 587 3390
(34) 380 173
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
Klinikus Egészségügyi és Szolgáltató Bt.
Cégjegyzékszám
11-06-004179
Adószám
23658673-1-11
Alkalmazottak száma
1-8
TEÁOR kód
8622 - Szakorvosi Járóbeteg-ellátás
Cégalapítás dátuma
15 dec. 1995

Leírás

A KLINIKUS Bt. 1995-ben alakult vállalkozás formájában végzendő egészségügyi szolgáltató tevékenység céljával. Barátságos, bizalomkeltő enteriőrrel létrehozott és korszerű műszerekkel felszerelt rendelőben látjuk el pácienseinket.


Cégleírás
2000 óta a KLINIKUS Bt. Emlőcentrumában komplex emlődiagnosztikával állunk a lakosság rendelkezésére. Munkánk során nagy figyelmet fordítunk a beteg-centrikus, humánus, segítő kommunikációra, és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy pácienseink a lehető legrövidebb időtartamon belül, orvosszakmailag a lehető legmagasabb szintű ellátásban részesüljenek.
Kulcsszavak:
Nőgyógyászat, Gyógyközpont, Emlőcentrum
Klinikus BT. Emlőcentrum a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Történt 2016.október eleje: nejem több éve ide járt mammográfiára ill. ultrahangra. Így tett 2016 október elején is, hiszen duzzanatot érzett a mellében. A két vizsgálat le is ment. Eredmény, " túl mirigyes a melle, és az egyik ilyen mirigy be van valószínű gyulladva, de konzíliumot hívunk össze, jöjjön vissza egy hét múlva". egy hét múlva vissza. Újabb ultrahang, " hát van valami ami majd 10cm hosszú, de nem tudjuk megmondani pontosan." Persze konzílium sehol. Irány a győri kórház. Leletek elő, erre a szakorvos mondja, mi ez? Ezeket a leleteket nem lehet értékelni olyan rosszak. Ekkor a döntés, irány haza Németországba. 2016 Nov.18. Hamburg szakklinika. Leletek elő, erre az orvos: " kukába vele, mert értékelhetetlenek". Na szép. Ahol ma,2016.dec.16.-án tartunk: minden vizsgálat még novemberben lezajlott. Azóta két műtét és az egyik mell elvesztése. Nagy kiterjedésű rosszindulatú daganat, azonnali műtét. A daganat évek óta ott volt, csak nem okozott panaszt. Kérdi a német orvos: hogy hogy nem vették észre ? Hogy tudnak egy ultrahang ill mamogr. képet kiértékelni, ha az értékelhetetlen a rossz minősége miatt ? Nahát ennyit a tatai emlőcentrumról. Egy értékelhetetlen kép alapján nem lehet diagnózist felállítani. Azt hiszem megérne egy misét ez az egész tatai kóceráj az etikai bizottság előtt. Szerencséjük, hogy nincs rá energiám, mert a nejem támogatása és gyógyulása most fontosabb. Súlyos hibát követtek el. És mind ezért még fizet is az ember. Csak az ott dolgozó orvosok lelkiismeretét nem értem. Hogy tudnak nyugodt szívvel a páciens szemébe nézni ? Így hogy két teljesen független szakorvos azt mondta hogy értékelhetetlenek a felvételeik ill. képeik hogyan állítanak fel diagnózist ? Hát ennyit a tatai emlőcentrumról. Az etikai bizottságon pedig gondolkodom még.....hány nő járhat még úgy mint a nejem ? ? Szerintem felejtsék el kedves hölgyek a tatai emlőcentrumot.

Köszönet

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szeretném a teljes személyzetnek megköszönni a munkájukat.Ki kell emelnem azonban Szerémy Zsolt főorvos urat, aki szakmai tudásba és emberségbe kiemelkedő példát tud mutatni mindenkinek. Maximálisan tudom ajánlani ha valakinek problémája van. A betegség felderítésébe kimagasló munkát végez, és ha meg van a diagnózis akkor a legnagyobb tudású szakorvoshoz irányítja a beteget! Örök hálám doktor úr

Klinikus Bt. Tata

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A legpontosabb diagnosztizálás, a legkorrektebb személyzettel. Szuper szakmai háttér, emberséges hozzáállás.

Klinikus Bt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Végtelenül kedves nagy tudású egészségügyi dolgozók tartoznak a klinikus Bt-hez. Csak gratulálni tudok Nekik az emberiségükhöz és a hozzáállásukhoz. Sok egészséget kívánok. Bartus Béláné

Írjon véleményt a(z) Klinikus BT. Emlőcentrum részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

  1. Mártírok Út 33
    2800  Tatabánya
  2. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete