Halászcsárda Étterem, Tata

5 Vélemény
Halászcsárda Étterem
Tópart Utca 10
2890 Tata
Komárom-Esztergom
Telefon:
(34) 380 136
Ellenőrzött adatok, Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

Tatán, az Öreg-tó partján, a kikapcsolódni, pihenni vágyók gyönyörű környezetében várjuk kedves Vendégeinket! Éttermünkben a hagyományos magyaros ételek mellett, pikáns étel különlegességek és természetesen hal-ételeink pazar ízvilága vár kedves Vendégeinkre.

Éttermünk ideális helyszín esküvők, rendezvények lebonyolítására. A csárda 80 fő vendéglátására alkalmas. Kerthelységünk kapacitása ugyancsak 80 fő. Szombatonként hangulatos élőzene nyújt kedves Vendégeinknek tartalmas kikapcsolódást! Autóval érkező Vendégeinknek kulturált parkolót biztosítunk.


Kulcsszavak:
Vendéglátás, Étterem, Étel, Vendéglátóhely, Vendéglő, Restaurant, Éttermi szolgáltatás, Csárda, Étlap, Steak, Vadételek, Halételek, Melegétel, Marhahúsos étel, Melegkonyhás étterem, Tésztás étel, Halászlé, Halászcsárda, Főtt tészták, Gulyás, Gundel palacsinta, Halleves, Konyha, Fogadó, Vegetáriánus étel, Magyaros konyha, Parti kiszolgálás, Parti lebonyolítás, Melegétkeztetés, Ital, Édesség, Pecsenye, Tóparti, Sült hal, Csárdatál, Halból készült étel, Rántott hal, Halászcsárda restaurant, Halászcsárda vendéglő, Harcsafilé kaviár mártással, Süllő citrommal, Süllő tál, Tintahalkarikák
Halászcsárda Étterem a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Tóparti halászcsárda

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ma ettünk az étteremben, a színvonal botrányos, az étel ehetetlen, a kiszolgálás pedig mindezekkel tökéletes harmóniát alkot. Az eddig életemben evett legrosszabb halászlevet rakták elénk, túlsózott, ízetlen lé, rossz minőségű -és ízetlen- halszeletekkel. Az ezt követő túrós csusza vizes, szétfolyó, ízetlen rettenet, konkrétan az egész úszott a vízben. Gyönyörű helyen Magyarország egyik legrosszabb éttermében találja magát az ember, nagyon nem ajánlott. Tipikusan az a hely ami annyira rossz, hogy nem érdemel második esélyt.
#halászlé#minősíthetetlen#rossz kiszolgálás#legrosszabb
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A rántott velő a párom szerint kiváló volt, a tányéromon levő a halászlé viszont snassz, ízetlen. Bajaiként, aki Szegeden nőtt fel, csak éhesen ehető :) A párom szerint erősen "menzás", de nem rossz. De ami a legnagyobb gond, hogy az étlapon szereplő harcsa helyett szerintem csak pangasius volt a halászlében, ami megbocsáthatatlan :( Hekk ízű, pelyhekre széteső húsú, ujjnyira elkeskenyedő végű, háromszög alakú, vékony szelet, amin ezüstös filmréteg van :( (Google: pangasius filet) A harcsa vastag, tömör húsú, ízes, nagydarab húsú (hiszen a kicsiket le se halásszák). Aznap végigettük Tatát, mindenhol kiválóságot kaptunk, csak itt nem. Illetve a páromnak ízlett a sajátja, csak ez nem. Sajnálom, mert ehhez képest viszont drága hely. A hangulat amúgy rendben van, szóval nyugodtan ajánlható, de aki a halat szereti, az szerintem kérjem mást. A mosdó 100% rendben volt. A kiszolgálás elég nyögvenyelős, de 80%-ban tele volt.

Kritika

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A víz, zene, virág, fesztiválon jártunk Tatán. Betértünk a Halászcsárda étterembe és lenyűgözött a két zenész fiatalember. Nagyon változatos profi zenét hallhatunk kellemes előadásban. A két erősen megtermett iker fiatal emberek, felsőbb szinteken is megálnák a helyüket nagy élmény volt köszönjük.
#Super a két fős zenekar
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

kritika

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Jó az Oroszlányi zenekar, profi zene volt, szuper jól éreztük magunkat.

halászlé felsőfokon

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Jó pár éve hogy először betértünk ide, de azóta rendszeres vendégek vagyunk. Imádjuk a halászlevet, de sajnos sok helyen kellett csalódnunk benne, mert jobb volt az otthoni. ITT NEM CSALÓDTUNK. Olyan finom volt hogy megnyaltuk a tíz ujjunkat utána ! Ajánlom mindenkinek.
## halászlé étel ital vendéglátás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Halászcsárda Étterem részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Jánosné Smogrovits
Beszerzés
  Vásároljon Prémium Tagságot

  Hasonló cégek a közelben

  1. Tópart Sétány 3
   2890  Tata
  2. Tópart U 5.7
   2890  Tata
  3. Tópart U.5-7.
   2890  Tata
  4. Ady Endre Út 21
   2890  Tata
  5. Ady Endre Út 21
   2890  Tata
  6. Ady Endre U. 17.
   2890  Tata
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete