Equus Feed Kereskedelmi És Szolgáltató Kft., Tata

Equus Feed Kereskedelmi És Szolgáltató Kft.
Pálffy Út 5.
2890 Tata
Komárom-Esztergom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az EQUUS Állategészségügyi, Állattenyésztési Szolgáltató és Kereskedelmi KFT. 1990 óta forgalmaz állatgyógyszereket, vakcinákat, antiparazitikumokat, gyógyszeres premixeket, vitaminokat, rovar- és rágcsálóirtószereket, fertőtlenítőszereket, állatorvosi és állattenyésztési eszközöket, műszereket. Cégünk leányvállalata az EQUUS FEED KFT. takarmány-kiegészítőket, hozamfokozókat, coccidiosztatikumokat, probiotikumokat, enzimeket és egyéb takarmányadalékokat forgalmaz.


Cégleírás
A két cég így együttesen teljesíti azokat az elvárásokat, melyeket az állattenyésztők, állatorvosok és gazdasági szakemberek fogalmaztak meg Cégeink számára. Állatpatikánkban és raktárainkban megtalálhatók a hazai és külföldi originális készítmények teljes sora. Cégünk közel 100 beszállítóval áll közvetlen kapcsolatban köztük a magyar gyógyszergyártó vállalatokkal, importőrökkel, és az országban képviseletet tartó külföldi vállalatokkal. Területü! nkön a Novartis, a Medimpex, a Ceva-Phylaxia, Bayer, Intervet, Noack, Europharma, Pfizer, Merial, Phylaxia Pharma, Schering, Werfft-Chemie, Veyx, Fromme, Animal-Med, NCP, Upjohn, Fort Dodge, és még sok más cég disztribútorai vagyunk.
A Magyarországon törzskönyvezett és forgalomba hozott összes készítményt raktáron tartjuk. Célunk az, hogy régiónkban, korrekt árakkal, gyors, rugalmas szolgáltatásokkal, koncentrált figyelemmel álljunk vevőink rendelkezésére. Az EQUUS KFT.
immáron 16 éve beszállítója több állattenyésztő cégnek, vállalkozásnak, termelő szövetkezetnek, patikának, magánszemélynek. Vevőink visszajelzései bizonyítják, hogy jó úton járunk, széles körben tapasztaljuk megelégedettségüket.
Kulcsszavak:
Állatpatika, Állategészségügy, Állatgyógyszer, Állatbetegségek, Kutyatáp, Gyógyszer, Vitaminok, Gyógyászati Termék, Takarmány Kiegészítok forgalmazása, Állattenyésztési szolgáltató
Equus Feed Kereskedelmi És Szolgáltató Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Equus Feed Kereskedelmi És Szolgáltató Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. PÁLFFY U. 7.
  2890  Tata
 2. Csapó Utca 8.
  2890  Tata
 3. Csapó Utca 8.
  2890  Tata
 4. Bajcsy-Zsilinszky Utca 31
  2890  Tata
 5. Bajcsy-Zsilinszky Utca 31
  2890  Tata
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete